O nama

Dobrodošli u Prigorje Brdovečko, prekrasan dio Zagrebačke županije. Predstavljamo vam prekrasan projekt u srcu Prigorja Brdovečkog – savršeno mjesto za one koji traže miran i opuštajući način života u blizini prekrasnih prirodnih atrakcija. U ponudi su vrhunske stambene jedinice koje su idealne za one koji traže kvalitetan i ugodan život u mirnoj i prirodnoj okolini.

Naselje Eding nudi visoko kvalitetne stanove u modernom, zelenom okruženju. Naši stanovi su pažljivo dizajnirani s naglaskom na funkcionalnost i estetiku, što će zadovoljiti potrebe modernih životnih stilova. Ovdje će se osjećati ugodno i opušteno.

Naselje EDING Naselje EDING Naselje EDING Naselje EDING Naselje EDING

U ponudi su različite veličine stanova

U ponudi su različite veličine stanova, od manjih jednosobnih stanova 43,39 m2 do većih četverosobnih stanova 88,34 m2 koji su idealni za obiteljski život. Svaki stan je prostran i svijetao te nudi izvrsnu funkcionalnost i udobnost za život. Također su u ponudi i dvoetažne obiteljske kuće u nizu koje pružaju maksimalan komfor života sa svim sadržajima koje pružaju.

Gdje se nalazimo?

Naselje Eding nalazi se na adresi Zagrebačka cesta 71 Prigorje Brdovečko. Lokacija je u neposredno uz grad Zaprešić, oko 25 km zapadno od središta grada Zagreba. Prometna povezanost Prigorja Brdovečkog sa Zagrebom je odlična. Postoji nekoliko načina putovanja između ova dva mjesta, ovisno o preferencijama putnika.

Kontaktirajte nas

Ne propustite priliku da postanete dio ove prekrasne zajednice. Kontaktirajte nas danas i saznajte više o našim stanovima u Prigorju Brdovečkom.

Saznajte više